Mindenre kiterjedő fagondozás – Ápolás, kivágás, szállítás

Bejegyzés megosztása

A fagondozás szakértelmet igénylő munka, amelynek különböző részei még balesetveszélyesek is, ha hozzá nem értők vágnak bele, alkalmatlan eszközökkel. Bízza profikra a munkát és hívjon minket, ha gallyazás, ifjítás, veszélyes fák lebontása, kivágás, kidöntés és elszállítás a feledat. Országos kiszállással, évtizedes tapasztalattal, professzionális gépekkel megyünk házhoz, út menti fákhoz, erdőszélre vagy akárhová az országban!

Milyen fagondozási feladatokat vállalunk?

fagondozas

Cégünk szakértő csapata a fákkal kapcsolatos munkákra specializálódott. Minden szükséges eszközzel rendelkezünk és a repertoárt folyamatosan korszerűsítjük. A hatékony és precíz munkavégzéshez éppúgy gazdag géppark áll rendelkezésünkre, mint ahogy a biztonság megteremtésére és a kiegészítő feladatok ellátására. A munkát helyszíni felmérés előzi meg, mert minden terület, minden fa más és más. Ahhoz, hogy minden a legnagyobb rendben menjen és időben, energiában valamint költségekben is hatékonyak legyünk, alkalmazkodnunk kell a hely sajátosságaihoz. A helyszín és a munka felmérést követően a megfelelő időpontban nekilátunk a munkának és a színvonalas eredményben biztos lehet. Miket vállalunk?

  • Fák ültetése
  • Fák szezonális ápolása
  • Gallyazás és ifjítás
  • Fa statikai tanácsadás
  • Veszélyes fák felülről történő lebontása
  • Fák kidöntése
  • Fák kivágása
  • Tuskó kivétele
  • Zöldhulladék elszállítása
  • Tereprendezés

Fagondozás kiegészítő szolgáltatásokkal

Felmérjük, tanácsot adunk, ápoljuk a zöldterületeit. Munkánk végeztével elszállítjuk a zöldhulladékot és a tereprendezési munkákat és földmunkákat is vállaljuk. Több partnercéggel dolgozunk, akik az évek során bizonyították rátermettségüket és így teljeskörű zöldterület gondozást és földmunkákat tudunk vállalni. Darus szállítástól a gépi ásásig, gallyazástól a tuskózásig gyakorlottak vagyunk mindenben. Miért érdemes egy céggel végeztetni a lehető legtöbb feladatot? Mert így biztos a folyamatos színvonal, a gyors munkavégzés és az, hogy az egymásra épülő feladatok között nincs megcsúszás, kevesebb a hibalehetőség. Ha egy cég kezében összpontosul a feladatok zöme, akkor az ellenőrzés is könnyebb. A problémák pedig pillanatok alatt megoldhatók.

Ha fagondozás, akkor hívjon minket bizalommal mielőbb és tudja le a lehető leghamarabb a fákkal kapcsolatos munkák gondját!

Kapcsolódó bejegyzéseink

fabontás alpintechnikával

Fabontás alpintechnikával – Részletezzük, mi is ez!

A fabontás alpintechnikával egy speciális fakivágási technika, amelyet nehezen megközelíthető vagy veszélyes helyeken alkalmaznak. Ennek során alpintechnikai eszközökkel, például kötelekkel és hevederekkel biztosítják a munkások