Gallyazás, ifjítás

Frissítse fel fáit és szabadítsa meg őket az elhallt gallyaktól, ágaktól! Sokszor ennyi is elég, hogy egy fa újult erőre kapjon, és elkerüljük udvarunkban az életveszélyes helyzeteket!

Ingyenes kiszállás és felmérés Budapesten és környékén!

Egy dús lombkoronájú, élettel teli fa gyönyörű látvány lehet, azonban a kezelhetetlenül növő ágak, gallyak komoly veszélyt jelenthetnek a kertekben, társasházi udvarokon. Azt javasoljuk, hogy a magasabban elhelyezkedő ágak gallyazását ne próbálja meg egyedül, mert balesetveszélyes! Ehhez komoly tapasztalat és megfelelő eszközök kellenek, amit mi mind biztosítunk Önöknek!

Építkezz könnyedén!

Építkezésnél, átépítéseknél, felújításoknál gyakran szükséges a terület megtisztítása, a nagyobb fák gallyazása, de akár szakszerű kivágása tuskóval együtt is. Szívesen segítünk ilyen esetekben is! Ha kell, emelőkosaras kocsival látunk neki a feladatnak, és természetesen az eltávolított ágak, gallyak, gyökerek feldarabolásáról, elszállításáról is gondoskodunk, igény szerint.

Biztonságos udvart vagy kertet szeretne?

Ifjítsa meg fáit, vágassa vissza a lombkoronát, és szabaduljon meg a sérült, elkorhadt, leszáradt, életveszélyes ágaktól! Ezek az ágak már nem élő részei a fának, és véletlen letörésükkel életveszélyes helyzetbe is kerülhet, aki épp a közelében van. Ezért érdemes mihamarabb intézkedni, mind a saját és családja, mind mások épségének érdekében! Ráadásul egy-egy ifjítás új életet önthet a már lemondott fába, megmentve ezzel a kivágástól.

Gallyazás - vihar előtti megelőzés, kárelhárítás vihar után

Ne várja meg a bajt, ha meggyengített, elkorhadt, veszélyesnek tűnő fát vagy ágat lát, hívjon bennünket! Előzzük meg a viharok okozta károkat azzal, hogy a „gallytalanítjuk” a környezetet, vagyis „viharbiztossá” tesszük, így nem lesznek leszakadó, letörő ágak, amik a kocsikban, házakban, vezetékekben, vagy akár az arra járókban kárt tennének.

Miért érdemes minket hívnia?

Gyorsan és szakszerűen dolgozunk, szeretjük a természetet, és hiszünk abban, hogy egy biztonságos, élhető, zöld környezet javítja az élet minőségét. Munkánkban a maximumra törekszünk, mind emberileg, mind technikailag. Munkatársaink egy országosan elismert, és nagy múltra visszatekintő favágó képzésének köszönhetően szerezték szakképesítéseiket.

  • Ha mi végezzük favágást, gallyazást, akkor az ágaprító kiállása ingyenes!
  • Speciálisan erre a területre szakosodott gépparkkal és szakemberekkel rendelkezünk.
  • Minden esetben egyedi felmérés alapján adjuk az árat, mert minden munka egyedi. Meg kell néznünk a terepet, a környezetet és a fa (vagy fák) állapotát.
  • Az átlagnál magasabb felelősségbiztosítással rendelkezünk, és több energiaszolgáltatóval dolgoztunk együtt, illetve jól ismerjük a magasfeszültségű vezetékek melletti kényes munkát!
  • Venyigék, kertrendezés utáni nagyobb mennyiségű nyesedék, kivágott bokor, sövény, fa stb. ledarálását és elszállítását is vállaljuk.

Szüksége lenne szolgáltatásunkra? Kérjen árajánlatot!

Minden esetben egyedileg mérjük fel a terepet, Budapesten és környékén ingyenes kiszálással és felméréssel!

1. lépés

Keressen minket e-mailben vagy telefonon, vagy töltse ki a lentebb található űrlapunkat.

2. Lépés

Amint megkaptuk igényét, jelentkezni fogunk!

3. Lépés

Ezt követően röviden egyeztetünk a munka jellegéről és a helyszínről.

4. Lépés

Várja meg, amíg munkatársunk kimegy Önhöz felmérni a munkaterületet, hiszen ahány megbízás, annyi féle körülmény!

5. lépés

Ezután fogjuk elkészíteni személyre szabottan az árajánlatot, amit a terület nagyságától, a munka típusától és a várhatóan befektetett energiától függően fog megkapni.

Amit ajánlatkérés esetén mindenképpen tudnunk kell:

Kérem vegye figyelembe, hogy a következő pontokban meghatározott adatokra/tényezőkre szükségünk van ahhoz, hogy minél pontosabban meghatározhassuk a munkálatokat, és ennek alapján az árajánlatot! Ha lehetősége van rá, kérem készítse elő az információkat, hogy gördülékenyen folyjon az egyeztetés!

  • A munka helyszíne, megközelíthetősége.
  • A fa, vagy bozót mennyisége, típusa, hogy kb. mire számíthatunk.
  • Azt, hogy kompletten, fakivágással, gallyazással együtt kéri-e a munkát.
  • Tervezett határidő, illetve, hogy van-e jelenleg balesetveszélyes/veszélyes helyzet, útakadály, stb., ami miatt sietni kell (pl.: viharban házra, útra dőlt fa, vagy ág).

Amit nem vállalunk:

Amivel kereshet bennünket:

Minden esetben egyedileg mérjük fel a terepet, Budapesten és környékén ingyenes kiszálással és felméréssel!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot!