Fűkaszálás, bozótirtás

Ne hadakozzon a nagy aljnövényzettel, bozótírtással, bízza magát szakembereinkre! Egy szempillantás alatt eltűntetjük a vad cserjéket és az elburjánzott aljnövényzetet!

Ingyenes kiszállás és felmérés Budapesten és környékén!

Nálunk nincs olyan, hogy túl kis munka! Lehet egyetlen fa is, ami túlnőtte az udvart, vagy gyökerével veszélyezteti az elektromos vezetékeket, közelben lévő épületeket. Ne próbálkozzon létrán állva házilagos megoldásokkal, mert a favágás nagyon veszélyes üzem!

Favágásra, zöldterületek gondozására specializálódott cég vagyunk, alpintechnikai eszközeink segítségével a legmagasabban lévő ágak sem okozhatnak gondot. Csapatunk erejét a tapasztalatunkon kívül a legkorszerűbb Stihl munkagépek adják.

Tartsa karban az útmenti növényzetet, hívjon bennünket!

Ne feledkezzünk meg az autópályák, főutak menti bozótírtásról sem! Tudta, hogy erre törvényi előírás is van? Legyen szó árokban növő bozótról, a síkságot elcsúfító cserjékről, vagy akár az útpadka mentén elterjedt gazról, számunkra nincs lehetetlen!

Szereti ápoltan tartani zöldterületét?

A fűkaszálással nem csak ápolt, de szép és tiszta területtel veheti körbe magát! Mindenki szereti a gondozott, zöld környezetet. Egy magasra nőtt füves, dudvás, ápolatlan porta pedig nem nyújt szép látványt.

Allergiás? Akkor fő a biztonság!

Akár allergiás a parlagfűre, akár nem, a parlagfűmentesítés mindenkinek egyaránt fontos és törvényileg kötelező! A parlagfű irtására nem csak az erre allergiásoknak kell figyelni, az egészséges szervezetre ugyan olyan káros hatással van. Ráadásul törvény is bünteti, amelyet parlagfű általi fertőzöttségért szabhat ki az állam! Ha viszont nem áll rendelkezésére parlagfűmentesítésre megfelelő felszerelés, akkor se aggódjon! Mi azért vagyunk, hogy megoldjuk a problémát, és megóvjuk egy csinos kis büntetéstől!

Miért érdemes minket hívnia?

Gyorsan és szakszerűen dolgozunk, szeretjük a természetet, és hiszünk abban, hogy egy biztonságos, élhető, zöld környezet javítja az élet minőségét. Munkánkban a maximumra törekszünk, mind emberileg, mind technikailag.

  • Munkánk része, hogy a kívánt területet megtisztítsuk, és munkához, építkezéshez, vagy csak a tiszta látvány érdekében előkészítsük a területet.
  • A tisztítás során keletkező zöldhulladékkal nem kell foglalkoznia, ezt saját járműveinkkel elszállítjuk, így nem lesznek útban a munkálatok során.
  • Emberileg és technikailag is a maximumot nyújtjuk: egyedi megbízásokat is vállalunk. Számunkra nincs túl nagy, vagy túl kicsi feladat!
  • Cégek és magánszemélyek részére is rendelkezésre állunk
  • Kertek, telkek, kihasználatlan és ipari területek, focipályák, utak, árkok karbantartását, fűkaszálását és bozótmentesítését is vállaljuk.

Ne várja meg, amíg belepi a fű, tartson igényt egy élhető környezetre! Egyszeri és rendszeres megbízásokat is vállalunk, keressen bennünket zöldterületének megőrzése érdekében!

Szüksége lenne szolgáltatásunkra? Kérjen árajánlatot!

Minden esetben egyedileg mérjük fel a terepet, Budapesten és környékén ingyenes kiszálással és felméréssel!

1. lépés

Keressen minket e-mailben vagy telefonon, vagy töltse ki a lentebb található űrlapunkat.

2. Lépés

Amint megkaptuk igényét, jelentkezni fogunk!

3. Lépés

Ezt követően röviden egyeztetünk a munka jellegéről és a helyszínről.

4. Lépés

Várja meg, amíg munkatársunk kimegy Önhöz felmérni a munkaterületet, hiszen ahány megbízás, annyi féle körülmény!

5. lépés

Ezután fogjuk elkészíteni személyre szabottan az árajánlatot, amit a terület nagyságától, a munka típusától és a várhatóan befektetett energiától függően fog megkapni.

Amit ajánlatkérés esetén mindenképpen tudnunk kell:

Kérem vegye figyelembe, hogy a következő pontokban meghatározott adatokra/tényezőkre szükségünk van ahhoz, hogy minél pontosabban meghatározhassuk a munkálatokat, és ennek alapján az árajánlatot! Ha lehetősége van rá, kérem készítse elő az információkat, hogy gördülékenyen folyjon az egyeztetés!

  • A munka helyszíne, megközelíthetősége.
  • A fa, vagy bozót mennyisége, típusa, hogy kb. mire számíthatunk.
  • Azt, hogy kompletten, fakivágással, gallyazással együtt kéri-e a munkát.
  • Tervezett határidő, illetve, hogy van-e jelenleg balesetveszélyes/veszélyes helyzet, útakadály, stb., ami miatt sietni kell (pl.: viharban házra, útra dőlt fa, vagy ág).

Amit nem vállalunk:

Amivel kereshet bennünket:

Minden esetben egyedileg mérjük fel a terepet, Budapesten és környékén ingyenes kiszálással és felméréssel!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot!