Fakivágás

Nálunk nincs olyan, hogy túl kis munka! Lehet egyetlen fa is, ami túlnőtte az udvart, vagy gyökerével veszélyezteti az elektromos vezetékeket, közelben lévő épületeket. Ne próbálkozzon létrán állva házilagos megoldásokkal, mert a favágás nagyon veszélyes üzem!

Ingyenes kiszállás és felmérés Budapesten és környékén!

Nálunk nincs olyan, hogy túl kis munka! Lehet egyetlen fa is, ami túlnőtte az udvart, vagy gyökerével veszélyezteti az elektromos vezetékeket, közelben lévő épületeket. Ne próbálkozzon létrán állva házilagos megoldásokkal, mert a favágás nagyon veszélyes üzem!

Favágásra, zöldterületek gondozására specializálódott cég vagyunk, alpintechnikai eszközeink segítségével a legmagasabban lévő ágak sem okozhatnak gondot. Csapatunk erejét a tapasztalatunkon kívül a legkorszerűbb Stihl munkagépek adják.

Ha itt az idő, akkor nincs mit tenni…

Tudjuk, hogy az egykor dús lombkoronájú, gyönyörű és tekintélyt parancsoló fától, ami az udvar éke, nehéz megválni. De ha már rozoga a törzse, korhadt, és inkább tűnik veszélyesnek, mint amire szívesen felmászik az ember, akkor eljött a fakivágás ideje. Többféle módon is eltávolítható egy fa, akár alpintechnikával, daruval, vagy döntéssel, de egyedül semmiképp ne kezdjen bele a folyamatba, mert életveszélyes! Hívjon bennünket, és szakképzett embereink hozzáértően eltávolítják az elhallt növényt.

Rendetlen környezet magasfeszültségű vezetékek környezetében?

Tudtad, hogy törvények, rendeletek szabályozzák a magasfeszültségű vezetékek közvetlen környezetének tisztán tartását és kötelező távolságtartását a növényzettel? Mi időben gondoskodunk arról, hogy a fák ágai ne jussanak túl közel a veszélyes zónákhoz! Erdőnyiladékok, utak, vasutak vezetékei mellett szabályozzuk a növényzetet, kivágjuk a korhadt fákat és biztonságossá tesszük a területet.

Miért érdemes minket hívnia?

Gyorsan és szakszerűen dolgozunk, szeretjük a természetet, és hiszünk abban, hogy egy biztonságos, élhető, zöld környezet javítja az élet minőségét. Munkánkban a maximumra törekszünk, mind emberileg, mind technikailag. Munkatársaink egy országosan elismert, és nagy múltra visszatekintő favágó képzésének köszönhetően szerezték szakképesítéseiket.

  • Ha mi végezzük favágást, gallyazást, akkor az ágaprító kiállása ingyenes!
  • Speciálisan erre a területre szakosodott gépparkkal és szakemberekkel rendelkezünk.
  • Minden esetben egyedi felmérés alapján adjuk az árat, mert minden munka egyedi. Meg kell néznünk a terepet, a környezetet és a fa (vagy fák) állapotát.
  • Az átlagnál magasabb felelősségbiztosítással rendelkezünk, és több energiaszolgáltatóval dolgoztunk együtt, illetve jól ismerjük a magasfeszültségű vezetékek melletti kényes munkát!
  • Venyigék, kertrendezés utáni nagyobb mennyiségű nyesedék, kivágott bokor, sövény, fa stb. ledarálását és elszállítását is vállaljuk.
  • Minőségi favágást, gallyazást, fametszést vállalunk alpintechnikával és emelőkosaras autóval, profi gépparkkal és tapasztalt favágó kollégákkal országszerte.

Szüksége lenne szolgáltatásunkra? Kérjen árajánlatot!

Minden esetben egyedileg mérjük fel a terepet, Budapesten és környékén ingyenes kiszálással és felméréssel!

1. lépés

Keressen minket e-mailben vagy telefonon, vagy töltse ki a lentebb található űrlapunkat.

2. Lépés

Amint megkaptuk igényét, jelentkezni fogunk!

3. Lépés

Ezt követően röviden egyeztetünk a munka jellegéről és a helyszínről.

4. Lépés

Várja meg, amíg munkatársunk kimegy Önhöz felmérni a munkaterületet, hiszen ahány megbízás, annyi féle körülmény!

5. lépés

Ezután fogjuk elkészíteni személyre szabottan az árajánlatot, amit a terület nagyságától, a munka típusától és a várhatóan befektetett energiától függően fog megkapni.

Amit ajánlatkérés esetén mindenképpen tudnunk kell:

Kérem vegye figyelembe, hogy a következő pontokban meghatározott adatokra/tényezőkre szükségünk van ahhoz, hogy minél pontosabban meghatározhassuk a munkálatokat, és ennek alapján az árajánlatot! Ha lehetősége van rá, kérem készítse elő az információkat, hogy gördülékenyen folyjon az egyeztetés!

  • A munka helyszíne, megközelíthetősége.
  • A fa, vagy bozót mennyisége, típusa, hogy kb. mire számíthatunk.
  • Azt, hogy kompletten, fakivágással, gallyazással együtt kéri-e a munkát.
  • Tervezett határidő, illetve, hogy van-e jelenleg balesetveszélyes/veszélyes helyzet, útakadály, stb., ami miatt sietni kell (pl.: viharban házra, útra dőlt fa, vagy ág).

Amit nem vállalunk:

Amivel kereshet bennünket:

Minden esetben egyedileg mérjük fel a terepet, Budapesten és környékén ingyenes kiszálással és felméréssel!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot!