Telektisztítás, TEREPRENDEZÉS

Új telket vásárolna, esetleg építkezés előtt áll, vagy csak szeretné elhanyagolt portáját rendbe tenni? Kezdje egy telektisztítással, tereprendezéssel!

Ingyenes kiszállás és felmérés Budapesten és környékén!

Törekedjen a gyors és biztos eredményre, ha tereprendezésről vagy gépi földmunkáról lenne szó! Szeretne egy medencét vagy jól jönne egy pince? Ezek a munkálatok kézi úton nem megoldhatóak, ide már gépi erőre van szükség. Mi azt valljuk, hogy „Csak a nagy szakértelemmel végzett, megbízható, tiszta és precíz, a terveket pontosan követő földmunka szolgáltathat megfelelő alapot a további építési folyamatok számára.”

Ásás, ásás, és mindig csak ásás…

Akár házalapot, kerítésalapot vagy vízelvezető csatornát szeretne, mindegyik esetben árokásásra van szükség. Nem javasolt a saját kezű árokásás, főleg ha vízelvezetésről van szó, mivel egy rossz helyen ásott árok, rosszul kivitelezett csatorna vagy nem szakszerűen kiépített vízelvezető akár súlyos anyagi károkat is okozhat!

Építkezz biztos talajra!

A megfelelő előkészítés nagyon fontos az építkezéseket illetően. Ennek szerves részét képezi a tereprendezés és a talajplanírozás, ami a nagy volumenű építkezések előtt kifejezetten ajánlott. Bízza az előkészületeket szakképzett embereinkre, akik tudják, milyen gépekkel kell dolgozniuk a precíz és minőségi munka érdekében!

Telek- vagy tereprendeszére lenne szükség?

Budapesten vagy Pest megye területén belül kiemelkedő minőségben vállalunk telekrendezési, terület előkészítési földmunkákat földgyaluval, forgó markoló-kotró rakodó földmunkagépeinkkel. Nem félünk kimondani, hogy az építkezés előtti, közbeni, valamint földmunkálatokat követő terep- és telekrendezésben mi vagyunk a legjobbak, tehát ne habozzon felkeresni bennünket!

Ne csak álmodozzon a medencéről, valósítsa meg!

Ha régóta dédelgeti a saját udvarában lévő medence tervét, akkor eljött az idő, hogy ne csak tervezgessen! Azonban mielőtt bármibe is belevágnánk, a medencegödör kiásása előtt mindenképp szükséges egy tereprendezés! Nem mindegy, milyen földdel kell dolgozni, ugyanis ez nagyban befolyásolja a szakszerű kivitelezéshez szükséges munkálatokat.

Miért érdemes minket hívnia?

Gyorsan és szakszerűen dolgozunk, szeretjük a természetet, és hiszünk abban, hogy egy biztonságos, élhető, zöld környezet javítja az élet minőségét. Munkánkban a maximumra törekszünk, mind emberileg, mind technikailag. Munkatársaink egy országosan elismert, és nagy múltra visszatekintő favágó alatt szerezték szakképesítéseiket.

 • Nagy munkatapasztalattal rendelkező szakemberek végzik a munkálatokat.
 • Gyors és kiemelkedő minőségben végzik el az előkészítő munkálatokat.
 • Az előkészítés része:
  • földgyalulás,
  • gréderezés,
  • gödrök felöltése,
  • terep elegyengetése,
  • telekrendezés,
  • gépi planírozás,
  • beton építmények, térbetonok, járdák törőfejes feltörése és felszedése.
 • Földmunkagépeink minden esetben helyszíni, előzetes felmérés alapján, adott terepviszonyok és talajminőség függvényében kerülnek alkalmazásra.
 • A legmodernebb technológiai eljárások alkalmazásával, és a tervrajzoknak megfelelő, precíz és pontos követéssel dolgozunk.
 • A tisztítás során keletkezett zöldhulladékot elszállítjuk, ezzel Önnek nem lesz gondja.

Minden esetben egyedi felmérés alapján adjuk az árat, mert minden munka egyedi. Meg kell néznünk a terepet és az aktuális munkálatokhoz szükséges igény szerint eljárni.

Szüksége lenne szolgáltatásunkra? Kérjen árajánlatot!

Minden esetben egyedileg mérjük fel a terepet, Budapesten és környékén ingyenes kiszálással és felméréssel!

1. lépés

Keressen minket e-mailben vagy telefonon, vagy töltse ki a lentebb található űrlapunkat.

2. Lépés

Amint megkaptuk igényét, jelentkezni fogunk!

3. Lépés

Ezt követően röviden egyeztetünk a munka jellegéről és a helyszínről.

4. Lépés

Várja meg, amíg munkatársunk kimegy Önhöz felmérni a munkaterületet, hiszen ahány megbízás, annyi féle körülmény!

5. lépés

Ezután fogjuk elkészíteni személyre szabottan az árajánlatot, amit a terület nagyságától, a munka típusától és a várhatóan befektetett energiától függően fog megkapni.

A síkalapozás gépi előkészítését, a sávalapozást, az alapok és kerítésalapok kiásását minden esetben előzetes szemrevételezést követően, az aktuális munkálatokhoz szükséges, igény szerint kombinált munkagépekkel végezzük

Amivel kereshet bennünket:

Minden esetben egyedileg mérjük fel a terepet, Budapesten és környékén ingyenes kiszálással és felméréssel!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot!