Zöldterület gondozás Pest megye egész területén, felelősségbiztosítással

veszélyes-fa-gallyazás-zöldterület-gondozás

Bejegyzés megosztása

A zöldterület gondozás Pest megye bármely pontján elérhető szolgáltatásunk. Jövünk délre, északra, keletre és nyugatra. Jövünk út mellé, városba vagy faluba. És miért válasszon minket? Mert cégünk, a Kelet-Pest Megyei Kft. 50 milliós felelősségbiztosítással védi Önt bármilyen felmerülő hiba esetén. Hogy ráadásul még miért velünk jár a legjobban, azt megtudhatja, ha tovább olvas.

zöldterület-gondozás-logo

Miért fontos a felelősségbiztosítás zöldterület gondozáshoz?

Bármilyen szolgáltatást vesz igénybe, Önnek tudnia kell, hogy hiba esetén védve van. A szakemberek ezt felelősségbiztosítással, minőségi garanciával teszik egyértelművé, ezért mindig olyan szakembert válasszon, aki ezt fel tudja kínálni. Mit tesz akkor, ha egy fakivágás alkalmával a fa rádől a garázsra? Vagy mi történik, ha bozótirtás közben megsérül a kerítése? Amelyik cég nem figyel ezekre, ott sajnos esélyes, hogy felelősségbiztosítás sincs. Nálunk figyelmetlenség nincs, biztosítás viszont igen.

Saját munkatársainkra éppúgy vigyázunk, mint mások testi épségére. Ugyanígy óvjuk gépeinket és eszközeinket és így védjük az Ön értékeit vagy közös értékeinket is. Az első a szeméyli biztonság, aztán az anyagi kár keletkezés lehetőségének kiküszöbölése. A munkát ezzel kezdjük, munka közben is ez a fő szempont és dolgunk végeztével még ellenőrizzük, hogy semmi veszélyt nem hagyunk-e magunk után. Ez alapvető lenne mindenki számára, aki a zöldterület gondozás bármely feladatának áll neki, azonban néha mást tapasztalunk. Mi arra bíztatunk mindenki, ha csak egy fűnyírásnak is áll neki, először ellenőrizze a biztonságot!

veszélyes-fa-gallyazás-zöldterület-gondozás

Több energiaszolgáltató is megtalálható partnereink közt, akik hozzánk fordulnak, mikor a gallyazás, fakivágás vagy egyéb zöldterület gondozás Pest megye területén esedékes számukra. Büszkén és elégedettséggel mondhatjuk, hogy bár van 50 milliós biztosítás, még nem volt rá szükség. Ennyit tesz a szakértelem, odafigyelés és korszerű géppark.

Válassza Ön is a dupla biztonságot! Kérje szakszemberek segítségét és azok közül is a biztosítással rendelkezőkét! Ha pedig pest megyei zöldterült gondozás kell, akkor 06 20 261 7666! Hozzáértő kollégánkkal minden fontos részletet megbeszélhet.

Mit takarhat a zöldterület gondozás Pest megyében?

Cégünk a zöldterület gondozás minden területén jártas és gyakorlott. A gépi szárzúzás, telektisztítás, tereprendezés éppúgy szakterületünk, mint a gallyazástól a veszélyes fa bontásán és kivágásán át fadöntésig, gallydarálásig, ágaprításig. Ha bozótirtás, fűkaszálás vagy ifjítás kell, akkor is számíthat ránk. A zöldterület gondozás Pest megye változatosságához igazodva nagyon sokrétű munka. Éppen ezért egyedi eseteket is vállalunk, valamint komplex szolgáltatással akár az emelőkosaras megoldásoktól a fatönkök szállításáig mindenben segítünk. Egy fáról van szó vagy egész erdőről? Udvart rakatna renbe vagy parkot tervez? Hívjon, mi a tervezési fázisban is segítségére lehetünk, hiszen ahogy írtuk is, a zöldterület gondozás Pest megyében a mi specialitásunk.

Kapcsolódó bejegyzéseink

fabontás alpintechnikával

Fabontás alpintechnikával – Részletezzük, mi is ez!

A fabontás alpintechnikával egy speciális fakivágási technika, amelyet nehezen megközelíthető vagy veszélyes helyeken alkalmaznak. Ennek során alpintechnikai eszközökkel, például kötelekkel és hevederekkel biztosítják a munkások