Zöldterület gondozás iskolák és óvodák számára

zoldterulet_gondozas_iskolak_ovidak

Bejegyzés megosztása

Zöldterület gondozás iskolák, óvodák számára rövid határidővel, jutányos áron, gyors és színvonalas munkavégzéssel egész pest megyében. Hívjon minket, ha gazos az iskolaudvar vagy veszélyes fa van az óvoda kerítésénál! Jövünk, ha gallyazni kell a felsővezetékek védelme érdekében vagy, ha a parkban kell füvet nyírni. Hívjon minket és tudja meg a részleteket vagy olvasson tovább, esetleg informálódjon weboldalunkról!

Zöldterület gondozás iskolák és óvodák számára

Az iskolai gondnok vagy az óvodai karbantartó általában lenyírja a füvet is. Az óvónők mellett a dajkák vagy takarítónő sokszor részt vesz a virágok gondozásában is. Azonban ez a régi megszokás lassan már kiveszőben és az iskolai, óvodai udvarok gondozását is külsős szakemberre bízzák. amennyiben ezen gondolkoznak, érdemes olyan szakembereket vagy céget keresni, akik a legkisebb munkáktól egészen a nagy hangvételű fakivágásokig és komplett, összetett zöldterület gondozási munkálatokig mindent el tudnak végezni. Miért? Mert sokkal egyszerűbb a szokványos fűkaszálás és virágágyás gondozás mellett a felmerülő eseti munkákat is elvégeztetni a már bevált csapattal.

zoldterulet_gondozas_iskolak_ovidak

Amennyiben szakértőkre bízzák a feladatot, a fák, bokrok állapota sosem romlik meg észrevétlenül. Vagy meg lehet őket menteni, vagy karban lehet őket tartani és nem csodálkozva vesszük észre, hogy veszélyessé váltak vagy pedig szükség esetén el lehet őket távolítani. A munkát az iskolaidő és óvodaidő előtt vagy után végezzük, igény szerint hétvégén vagy eseti jelleggel bármikor. Jelentős rugalmasságot tudunk biztosítani és a rendszeres munkavégzés mellett eseti feladatokkal is el tudjuk látni a zöldterületek átfogó gondozását. A gyerekek védelme és a számukra megfelelő kültéri környezet kialakítás mindenki érdekes, hiszen a mi, azaz felnőttek feladata biztosítani számukra az ideális körülményeket.

Sportpálya, játszótér gondozása

Az iskolaudvar és óvoda udvar mellett a gyerekek által rendszeresen használt területek a különböző sportpályák, játszóterek és parkok. A települések sportpályái sok esetben az iskolák közelében vagy épp azok területén belül helyezkednek el, de van példa arra is, hogy különálló sportközponthoz tartoznak. Míg előbbi esetekben az iskolai rendezvények és tornaórák helyszínéül szolgálnak, addig utóbbi megoldásnál általában a külön foglalkozások, iskolán kívüli sportok területei. Mi mindkét esetben tökéletesen rendbe tesszük őket.

A játszóterek külön kategóriás képeznek, mivel általában homokos, gumírozott terepnek számítanak. A különböző játékok alatt ma már a legtöbb esetben az EU szabályozásnak megfelelő rekortán fekszik, fák és bokrok, virágok és gyep pedig általában körül öleli a játszóteret. Ilyen esetekben is hívhat minket, hiszen a fák gondozása, a bokrok visszanyírása és a fűkaszálás rendszeresen szükséges itt is.

Ha óvodai vagy iskolai zöldterület gondozásról van szó, esetleg sportpályát és környékét, játszóteret kell rendbe tenni, hívjon minket! Nálunk mindenki szívén viseli az ifjúság sorsát és a természet megfelelő gondozását.

Kapcsolódó bejegyzéseink

zöldterület gondozás Borsod megye

Profi zöldterület gondozás Borsod megye területén

A hatékony zöldterület gondozás Borsod megye esetén is alapvető szükséglet. Parkok, utak, udvarok, egyéb közterületek megfelelő állapotban tartása nem csak esztétikailag fontos, hanem a környezet

gépi ágaprítás

Gépi ágaprítás – Környezettudatos megoldás

A fenntartható környezetvédelem és a zöldterület-kezelés egyik kulcsfontosságú eleme a gépi ágaprítás. Ez a modern technológia nem csak az ökológiai lábnyomunk csökkentését teszi lehetővé, hanem