Zöldterület gondozás Heves megye

Bejegyzés megosztása

A zöldterület gondozás Heve megye majdnem 3400 km2-es területén is számos alkalommal kíván profi segítséget. Cégünk évtizedes tapasztalattal, gazdag gépparkkal, képzett munkatársakkal és minőségi garanciával vállal bármilyen zöldterülettel kapcsolatos munkát országos kiszállással. Blogunkban arra fókuszálunk, hányféle munkához hívhatnak minket Heves megyében is.

Heves megye zöldterületei

Ha zöldterület gondozás Heves megye, akkor akár a külzetületi, esetleg erdészeti munkákra, út melletti feladatokra éppúgy gondolhatunk, mint ahogy települések parkjainak, vagy épp az ott lakók kertjének gondozására. Heves vármegyénk Pest megye keleti szomszédja, így jelentős átmenő forgalmat bonyolít le és gyakran látogatott túracélpontokat ölel föl. A terület az Északi-Középhegységhez és az alföldhöz egyaránt tartozó részekből épül föl, így változatos domborzati és természeti kincsekben igazán gazdag. Északi részén a bükk és a Mátra vonulatai húzódnak, utóbbiban található Magyarország megmagasabb pontja, a Kékes tető. Még a Bükki Nemzeti park területe is „belóg” ide, a vármegye 13%-át lefedve. A megyében számos patak, folyó szállítja vizét, szántók, mezők és csalitosok, erdők váltakoznak, ahogy útjain haladunk. Ebből következően a zöldterület gondozás Heves megye esetén igazán sokrétű feladatlistával várja a profikat. Ha igazán jó végeredményt szeretne és még be is biztosítaná magát, hívjon minket! Nem csak színvonalas munkavégzéssel, de 50 milliós felelősségbiztosítással is szolgálhatunk.

zöldterület gondozás Heves megye

Miből állhat a zöldterület gondozás Heve megye területén?

A zöldterület gondozás Heves megye területén szinte bármilyen munkából állhat, ami erdővel, mezővel, réttel, út menti területekkel, parkokkal, kertekkel kapcsolatos. Fák, bokrok, fű, gaz, bozótos, virágültetvény? A fák statikai felmérésétől kezdve a munkálatokon át egészen a zöldhulladék elszállításáig vagy akár még tereprendezési feladatokig is számíthat szakértelmünkre.

 • Telektisztítás, tereprendezés
 • Fagondozás
 • Fa kidöntés
 • Fa kivágás
 • Veszélyes fák bontása felülről
 • Gallyazás és ifjítás
 • Ágaprítás, gallydarálás
 • Gépi szárzúzás
 • Fűkaszálás
 • Bozótirtás
 • Kertgondozás
 • Park gondozás

Vállaljuk az eseti munkákat, a rendszeres munkavégzést és a szezonális feladatokat is. Ha szeretne egy átfogó, teljeskörű szolgáltatást, amit képzett és gyakorlott szakemberek kiviteleznek, keressen minket bizalommal! Ha zöldterület gondozás Heves megye, akkor szakszerű felszerelésünkkel és hatékony csapatunkkal állunk rendelkezésére!

Kapcsolódó bejegyzéseink

zöldhulladék elszállítás

Zöldhulladék elszállítás – Fontos és alapvető

A megfelelő zöldhulladék elszállítás és úgy alapvetően a zöldterületek gondozása kulcsfontosságú része a városok és közösségek fenntartásának. Ebben a kontextusban a zöldterület-gondozó cégek szerepe rendkívül

zöldterület gondozás Borsod megye

Profi zöldterület gondozás Borsod megye területén

A hatékony zöldterület gondozás Borsod megye esetén is alapvető szükséglet. Parkok, utak, udvarok, egyéb közterületek megfelelő állapotban tartása nem csak esztétikailag fontos, hanem a környezet