Téli zöldterület gondozás kiegészítő szolgáltatásokkal

veszélyes-fa-bontás-zöldterület-gondozás

Bejegyzés megosztása

Téli zöldterület gondozás? Akkor hívjon minket, hiszen cégünk, a Kelet-Pest Megyei Kft. profi segítséget nyújt minden évszakban. A zöldterület gondozás télen is számtalan feladatot kínál. Fák gallyazása, veszélyes fák lebontás és kivágása, téliesítés, bozótirtás és még számos nehéz munka, amihez szakértő kezek kellenek

veszélyes-fa-bontás-zöldterület-gondozás

Téli gallyazás és bozótirtás

Elképzelhető, hogy a nagyra nőtt, terebélyes fák ágai már gondot okoznak. Kaparásszák a falat, csiklandozzák a tetőt vagy a vezetékekre jelentenek veszélyt. Ilyenkor, mivel a lomb már nem zavaró, könnyebb eltávolítani a kellemetlenkedő hajtásokat, azonban még így is veszélyes egyedül nekilátni. Mi a Kelet- Pest Megyei Kft. rendelkezünk a megfelelő eszközökkel és hozzáértéssel. Biztonságosan feljutunk a legmagasabb fához is. Tudjuk, hogy mennyit kell eltávolítani. Sem többet, sem pedig kevesebbet nem vágunk le gallyazás során, mint amennyi a hosszútávú, remek megoldáshoz kell. Az általunk levágott gallyak és nagyobb ágak nem fognak olyan helyre hullani, ahol kárt okoznak. Figyelembe vesszük az esztétikai és funkcionális szempontokat is, amellett, hogy igyekszünk megőrizni a természet kincseit.

A bozótirtás is lehet, hogy pont most, télen válik szükségessé. A különböző cserjék, indás növények látványosak leveleik nélkül is. lehet, hogy a zöldellő időszakban nem tűnt fel, mekkora kiterjedésűvé dagadtak, ám a következő ében szükség volna az általuk behálózott területre. Az elburjánzásnak elejét lehet venni az év bármely szakában, így a téli bozótirtás koránt sem szokatlan megrendelés. Ha nem szeretné, hogy egész napjai vagy akár hetei menjenek rá, ráadásul szó szerint gatyája is, akkor a szeder és csipkebogyó irtásához hívjon szakértő segítséget. Ezek a növények áthatolhatatlan és szúrós, vad rengeteget képesek alkotni egyetlen szezon alatt. Nálunk erős védőruházat és a tüskés, kemény indákat halomra aprító gépek biztosítják a gyors, gördülékeny és hatékony munkavégzést.

Tekintve, hogy idén enyhe telünk van, a telektisztítás és tereprendezés is aktuális lehet. Hívjon minket, mert mi számos kiegészítő lehetőséget is kínálunk, így a munkákat az elejüktől a legvégükig elvégezzük Önnek.

faaprítás-züldterület-gondozás

A téli zöldterület gondozás így tesz rendet udvarában, parkjában, út mentén

Ha a téli zöldterület gondozás alkalmával zöldhulladék keletkezik vagy fatörzs kiemelés is szükséges, ránk számíthat a tereprendezés, a hulladék elszállítás és úgy általában a telektisztítás minden feladatában. Amit legallyazunk, levágunk, kivágunk vagy kidöntünk, azt fel is aprítjuk, ha kéri. Ezt követően Ön azt csinál a fával, amit szeretne. Ha megszabadulna tőle, mi a munka végeztével azonnal elszállítjuk. A kiemelt fatönk helyén éktelenkedő gödröt betemetjük, a terepet megtisztítjuk, az egyenetlenségeket kiegyengetjük. Azt mondhatjuk, hogy ha akad egy gondozatlan zöldterülete, akkor teljes mértékben ránk bízhatja, és aztán élvezheti a tökéletes végeredményt.

Hívjon minket, ha nem szeretne vacakolni a különböző munkákkal és inkább egy megbízható, teljeskörű szolgáltatást kínáló és az Ön érdekeit szem előtt tartó csapattal végeztetné el az összes felmerülő feladatot!

Kapcsolódó bejegyzéseink

Zöldterület gondozás Vas megye tájain

A zöldterület gondozás Vas megye csodás és rendkívül változatos tájaink csakis a legmagasabb minőségben készülhet. A természet – akár rétek, mezők, erdők, vízpartok, akár kertjeink,