Téli zöldterület gondozás kiegészítő szolgáltatásokkal

veszélyes-fa-bontás-zöldterület-gondozás

Bejegyzés megosztása

Téli zöldterület gondozás? Akkor hívjon minket, hiszen cégünk, a Kelet-Pest Megyei Kft. profi segítséget nyújt minden évszakban. A zöldterület gondozás télen is számtalan feladatot kínál. Fák gallyazása, veszélyes fák lebontás és kivágása, téliesítés, bozótirtás és még számos nehéz munka, amihez szakértő kezek kellenek

veszélyes-fa-bontás-zöldterület-gondozás

Téli gallyazás és bozótirtás

Elképzelhető, hogy a nagyra nőtt, terebélyes fák ágai már gondot okoznak. Kaparásszák a falat, csiklandozzák a tetőt vagy a vezetékekre jelentenek veszélyt. Ilyenkor, mivel a lomb már nem zavaró, könnyebb eltávolítani a kellemetlenkedő hajtásokat, azonban még így is veszélyes egyedül nekilátni. Mi a Kelet- Pest Megyei Kft. rendelkezünk a megfelelő eszközökkel és hozzáértéssel. Biztonságosan feljutunk a legmagasabb fához is. Tudjuk, hogy mennyit kell eltávolítani. Sem többet, sem pedig kevesebbet nem vágunk le gallyazás során, mint amennyi a hosszútávú, remek megoldáshoz kell. Az általunk levágott gallyak és nagyobb ágak nem fognak olyan helyre hullani, ahol kárt okoznak. Figyelembe vesszük az esztétikai és funkcionális szempontokat is, amellett, hogy igyekszünk megőrizni a természet kincseit.

A bozótirtás is lehet, hogy pont most, télen válik szükségessé. A különböző cserjék, indás növények látványosak leveleik nélkül is. lehet, hogy a zöldellő időszakban nem tűnt fel, mekkora kiterjedésűvé dagadtak, ám a következő ében szükség volna az általuk behálózott területre. Az elburjánzásnak elejét lehet venni az év bármely szakában, így a téli bozótirtás koránt sem szokatlan megrendelés. Ha nem szeretné, hogy egész napjai vagy akár hetei menjenek rá, ráadásul szó szerint gatyája is, akkor a szeder és csipkebogyó irtásához hívjon szakértő segítséget. Ezek a növények áthatolhatatlan és szúrós, vad rengeteget képesek alkotni egyetlen szezon alatt. Nálunk erős védőruházat és a tüskés, kemény indákat halomra aprító gépek biztosítják a gyors, gördülékeny és hatékony munkavégzést.

Tekintve, hogy idén enyhe telünk van, a telektisztítás és tereprendezés is aktuális lehet. Hívjon minket, mert mi számos kiegészítő lehetőséget is kínálunk, így a munkákat az elejüktől a legvégükig elvégezzük Önnek.

faaprítás-züldterület-gondozás

A téli zöldterület gondozás így tesz rendet udvarában, parkjában, út mentén

Ha a téli zöldterület gondozás alkalmával zöldhulladék keletkezik vagy fatörzs kiemelés is szükséges, ránk számíthat a tereprendezés, a hulladék elszállítás és úgy általában a telektisztítás minden feladatában. Amit legallyazunk, levágunk, kivágunk vagy kidöntünk, azt fel is aprítjuk, ha kéri. Ezt követően Ön azt csinál a fával, amit szeretne. Ha megszabadulna tőle, mi a munka végeztével azonnal elszállítjuk. A kiemelt fatönk helyén éktelenkedő gödröt betemetjük, a terepet megtisztítjuk, az egyenetlenségeket kiegyengetjük. Azt mondhatjuk, hogy ha akad egy gondozatlan zöldterülete, akkor teljes mértékben ránk bízhatja, és aztán élvezheti a tökéletes végeredményt.

Hívjon minket, ha nem szeretne vacakolni a különböző munkákkal és inkább egy megbízható, teljeskörű szolgáltatást kínáló és az Ön érdekeit szem előtt tartó csapattal végeztetné el az összes felmerülő feladatot!

Kapcsolódó bejegyzéseink

zöldterület gondozás Borsod megye

Profi zöldterület gondozás Borsod megye területén

A hatékony zöldterület gondozás Borsod megye esetén is alapvető szükséglet. Parkok, utak, udvarok, egyéb közterületek megfelelő állapotban tartása nem csak esztétikailag fontos, hanem a környezet

gépi ágaprítás

Gépi ágaprítás – Környezettudatos megoldás

A fenntartható környezetvédelem és a zöldterület-kezelés egyik kulcsfontosságú eleme a gépi ágaprítás. Ez a modern technológia nem csak az ökológiai lábnyomunk csökkentését teszi lehetővé, hanem