Profi gépi szárzúzás országos kiszállással

gepi_szaruzas_tereprendezés-züldterület-gondozás

Bejegyzés megosztása

Ha földterületei gyomosak és nem bír velük, gépi szárzúzás szolgáltatásunk egy csapásra megoldja a gondot. Hívjon minket és nem csak megtisztítjuk földjeit a dudvától, de még a talajerőt is növeljük az elkészült mulcsnak köszönhetően. Vagy elszállítjuk azt, ahogy Önnek a leginkább megfelelő. Profi csapat, korszerű, bitang erős gépek, egyedi technológia, kiegészítő szolgáltatások és 50 milliós felelősségbiztosítás alapozza meg az Ön elégedettségét.

Mit nyer a talaj kitisztítása után?

Az általunk végzett gépi szárzúzás akármekkora területen, akármilyen gyomos, dudvás földön csodát tesz. Megszabadítjuk a földjét a gyomoktól, a magoncoktól és a mélyre hatoló gyökerektől, amik egyszerű szántás során nem tűnnek el. Újra kihajtanak a növények és ellehetetlenítik a megfelelő veteményezést, a föld igény szerinti használatát és azt, hogy a termesztett növény megfelelő tápanyaghoz jusson? Megoldjuk. Fix pengés gépeinkkel – amely technológia a lehető legjobb, mégis csak kevesen használják – kitakarítjuk a földjét. A bezúzott növényi részekből mulcsot készítünk, ami kiváló erőforrás a talajnak. Ha azonban nem szeretné megtartani a kinyert vagy kitakarított anyagot, gondoskodunk annak elszállításáról. ha velünk dolgozik, akkor a gépi szárzúzás után Ön egy megtisztított, vetésre, használatra alkalmas talajt kap, amivel hosszú ideig nem lesz gondja.

gepi_szaruzas_tereprendezés-züldterület-gondozás

A gépi szárzúzás szolgáltatásunkat kérheti kis és nagy területen, bozótos, súlyosan benőtt földeken avgy csak elgyomosodott szántókon, udvarokon is. nekünk nincs túl kicsi és nincs túl nagy munka, mi mindent vállalunk és magas minőségben el is végzünk. Országosan dolgozunk, így hívhat minket bárhonnan. Ha Budapestről és Pest megyéből keres, a kiszállás ingyenes.

Miért éri meg a gépi szárzúzás?

A gépi szárzúzás a lehető legjobb megoldás, ha megszabadulna a gyomoktól, gaztól, dudvától, bozótostól és szeretné földjét a saját céljainak megfelelően bevetni vagy máshogy használni. Gépeinket úgy választottuk meg, hogy a lehető legjobb munkát végezhessük velük. Így esett a választásunk az 5 darab, egyenként 12,5 tonnás nagyteljesítményű erdészeti szárzúzó gépre, amik olyan mélyen és alaposan dolgoznak, hogy a visszanövés sokkal később kezdődik meg, mint a szokványos, egyszerűbb gépek után. Egyenletes teljesítményt kínálunk, az egész megtisztított területen könnyebbé tesszük a további művelést. Gépeink fix pengéje 3-5 centire behatol a földbe és ott a mélyebben lévő gyökereket is szétvágja apró darabokra. A keletkező aprólék igazi manna a föld számára és olyan tápanyagokat jelent, amikkel a talajerő nagymértékben nő.

A gépi szárzúzás egyszerűen megrendelhető. Minden esetben helyszíni felmérés után adunk árajánlatot, hiszen minden helyszín más és minden talaj máshogy gazos. Árajánlatunk a terület méretétől, állapotától, a munka típusától, a részfeladatok összetételétől és a várható energiabefektetés mértékétől függ. Ha gépi szárzúzás, ha talajtisztítás, ha tereprendezés, ha zöldterület gondozás, akkor hívjon minket mielőbb, hogy biztosan maradjon kapacitás az Ön által igényelt időpontra!

Kapcsolódó bejegyzéseink

fabontás alpintechnikával

Fabontás alpintechnikával – Részletezzük, mi is ez!

A fabontás alpintechnikával egy speciális fakivágási technika, amelyet nehezen megközelíthető vagy veszélyes helyeken alkalmaznak. Ennek során alpintechnikai eszközökkel, például kötelekkel és hevederekkel biztosítják a munkások