Miért velünk? | Zöldterület gondozás

Miért velünk?

Miért érdemes minket hívnia, veszélyes fákhoz, vagy fagondozáshoz?

A jó emberi és technikai hozzáállás a fontos!

Gyorsan és szakszerűen dolgozunk, szeretjük a természetet, és hiszünk abban, hogy egy biztonságos, élhető, zöld környezet javítja az élet minőségét. Munkánkban a maximumra törekszünk, mind emberileg, mind technikailag. Munkatársaink egy országosan elismert, és nagy múltra visszatekintő favágó alatt szerezték szakképesítéseiket.


sthilKizárólag új Stihl ipari fűrészgépekkel dolgozunk
, illetve mindig van tartalék gép, így nem állhat meg a
munka. Az alpintechnikához vannak nálunk létrák, mászó vasak, beülő hámok, valamint egy saját teherautó az ágak, gallyak elszállításához. Ha kell, emelőkosaras kocsit is hozunk.

Kiváló referenciáink vannak országosan

garanciaELMŰ, Magyar Posta, Önkormányzatok, útépítő cégek, akik számára rendszeres fagondozást, alakítást végzünk, erdőnyiladékokat készítünk, megtisztítjuk a vezetékek környékét, az utak szélén levő fasorokat, utcai fákon, parkokban végzünkmetszést, gondozást. Építkezés előtt a terepről eltávolítjuk a fákat, bozótot, tuskókkal, gyökerekkel együtt és el is szállítjuk. Teljes zöldterület kezelést, fűkaszálást, magaskertészeti fenntartást is vállalunk.

Törekszünk arra, hogy fagondozási, alakító metszési, fiatalítási munkánk nyomán élhető, veszélytelen, de természetes környezet legyen. Megóvjuk azt, amit érdemes és gyorsan, szakszerűen lebontjuk, kivágjuk azt, ami útban van.

Fakivágás döntés nélkül, alpintechnikával – magánszemélyekhez, társasházakhoz is megyünk.

Nálunk nincs olyan, hogy túl kis munka: lehet egyetlen fa is, ami túlnőtte az udvart, vagy egy ág, ami akadályoz, vagy épp viharkárt kell megelőzni. Ne próbálkozzon létrán állva házilagos megoldásokkal, mert a favágás nagyon veszélyes üzem!

Viharkár megelőzés, megdőlt fák kivágása

Mindegy, hogy hol nőtt az a fa, nekünk megvan hozzá a felszerelésünk, hogy gallyazzunk, vagy akár döntés nélküli alpintechnikával darabokban kivegyük a gyökértuskóval együtt. Ha nem biztos benne, hogy az egészet ki kell venni, vagy megmentené, amit lehet, kérje fa-statikusunk tanácsát! 

Merre tovább? Mi akkor most a következő lépés? Javaslatunkért KATT IDE!