Fűkaszálás Budapest bármely pontján

Bejegyzés megosztása

Fűkaszálás Budapest estén, bár a belvárosban viszonylag kevés a zöldterület, azért mégis nagyon népszerű szolgáltatás. A belvárosi aprócska zöldek és nagyobb parkok mellett a kertvárosias és kimondottan kertvárosi részek nagy zöldjei, udvarai, előkertjei és közterületei bőven igénylik a fűkaszálást, zöldterület gondozást. Ha Ön is szeretné udvarát, kertjét rendbe tetetni a tavasz beköszöntével, hívjon minket mielőbb, hogy minél hamarabb élvezhesse a színvonalas munka eredményét!

Fűkaszálás Budapest kis zöldterületein

fukaszalas-bozotirtas-parlagfuirtas

Csapatunk, bár javarészt nagyobb volumenű munkálatokat végzünk, készséggel segít akkor is, mikor kisebb feladatot kell elvégezni. Egy belvárosi belső udvar, egy előkert vagy egy kisebb kertecske, közintézmény zöldje is legyen szép és profin rendben tartott. Ezekre a feladatokra kézi fűkaszát, sövény nyírót és általában egy, vagy ha szükséges, két szakembert küldünk. Ha csak pár négyzetméterről van szó, az is rendben van, hiszen ahol csak ennyi a zöld, ott nagyon sokat számít, hogy ennyi is van. Apró zöldterületnél kimondottan fontos, hogy az szépen karban tartott, egészsége, dús és élettel teli legyen, így kínálva a lehető legtöbbet a természet értékeiből. Lekaszáljuk, a széleket és sarkokat is rendbe tesszük, valamint ha van más egyén zöldterület gondozási feladat, azt is kérheti, mi elvégezzük. Egy kis sövény, néhány virág, fa, nekünk öröm velük foglalkozni.

Nagy területek fűkaszálása

A fűkaszálás Budapest külső kerületeinél vagy belső parkjainál jelentős alapterületen lehet szükséges. Több évtized gyakorlatával, megfelelő csapattal és a szükséges eszközökkel mi profin megoldjuk ezt is. nyilvánvaló, hogy nagy alapterületet nem kézi fűkaszával vagy fűnyíróval fogunk lekaszálni. Ide prócska kerti traktor, nagyméretű fűnyíró kellett, amivel természetesen gazdag és korszerű gépparkunk rendelkezik is. A nagyobb területek fűkaszálása után jelentős zöldhulladék marad vissza. Ha ennek kezelésére nincs forgatókönyve (a zöld valójában nem hulladék, hanem a föld természetes tápanyaga), akkor bízza ránk és mi összegyűjtjük, elszállítjuk. Amennyiben összetett zöldterület gondozást szeretne, vagy gondnoki teendők ellátását bízná profikra, akkor is hívjon minket bizalommal. Soktérű tevékenységünk, profi és nagylétszámú csapatunk biztosíték a rugalmas és egyedi megegyezések létrehozására.

A fűkaszálás Budapest elhagyatott területein is fontos lehet, ezért semmiképpen ne hanyagolja el használaton kívüli ingatlanjait, telephelyeit vagy telkeit! Kérje profi segítségünket, akár rendszeresen, és szabaduljon meg a plusz terhektől könnyedén! Rendszeres munkavégzés igénylése esetén szerződésünkben rögíztett gyakorisággal elvégezzük a szükséges feladatokat, így a használaton kívüli területekkel nem lesz gondja. Nem kap értesítést az önkormányzattól, hogy elszaporodott a parlagfű vagy az állapotok már fenntarthatatlanok, valamint amennyiben ismét használná, esetleg eladná a területet, remek állapotban fogja találni. Ha zöldterület gondozás Budapest zöldjeihez kell, minket hívjon!

Kapcsolódó bejegyzéseink

fabontás alpintechnikával

Fabontás alpintechnikával – Részletezzük, mi is ez!

A fabontás alpintechnikával egy speciális fakivágási technika, amelyet nehezen megközelíthető vagy veszélyes helyeken alkalmaznak. Ennek során alpintechnikai eszközökkel, például kötelekkel és hevederekkel biztosítják a munkások