Ezért bízza ránk a zöldterület gondozás feladatát

Bejegyzés megosztása

Profi zöldterület gondozás vagy csak kontár munka? A kettő közti különbség a hozzáértésen kívül az eszköz és gépek megléte vagy hiánya. No meg a munkához való hozzáállás. Ugye volt már olyan helyzetben, hogy tudta, miként kellene elvégezni jól egy kültéri vagy kerti munkát, de eszköz vagy elég erős, elég nagy gép híján erre nem volt módja? Ilyenkor lehet „okos” megoldásokkal kísérletezni, de ezek általában kétes kimenetelű vállalkozások. Most elmondjuk, miért bízza ránk a munkát

fukaszalas

Mi kell a zöldterület gondozás megfelelő elvégzéséhez?

Ahhoz, hogy egy zöldterület gondozás színvonalas legyen, kell a szakami rátermettség, a megfelelő szerszámok és sok esetben komoly gépek. Akarhat valaki jót és lehet is, hogy megfelelő munkát végezne, de nincs hozzá eszköze. Sokan vannak ezzel így. Míg egy otthoni kertben az ilyesmi nem okoz akkora gondot, addig egy park, egy nagyobb, összefüggő zöldterület, közintézmény, céges telephely udvara esetén már nagy probléma. Szintén baj van, ha eszköztelenül és tapasztalatlanul állunk neki fakivágásnak vagy hasonló veszélyes munkának, hiszen anyagi kárral vagy sérüléssel is végződhet a dolog.

Nálunk megvan a képzettség, a hozzáértő csapat összeállításának képessége, a megfelelő, színvonalas eszközök és korszerű gépek. Ne érje be kevesebbel, csak a biztonságos és szakszerű zöldterületgondozás szolgáltatásunkkal!

Mit kínálunk mi a zöldterületek rendbe tételekor?

Átfogó szolgáltatásunk kiterjed a fűkaszálástól a veszélyes fák bontásán át a bozótirtási feladatokra is. Fa-statikai tanácsadást éppúgy kérhet, mint a zöldhulladék elszállítását, de ha gépi földmunka is szükséges, mi azt is megoldjuk. Érdemes minél inkább átfogó szolgáltatást keresni, hiszen költséghatékony és jobban ellenőrizhető, ha a kiadott munkák egy kézben összpontosulnak. Mi a kertek, parkok és egyéb zöldterületek rendben tartása mellett még számos kiegészítő munkálatot is elvégzünk. Ha kell, van földmunkagépünk, emelőkosaras autónk vagy épp KCR darunk, da takarítási feladatokat szintén vállalunk. Amikor egy épülettel rendelkező terület vagy építési telek sokféle munkát kíván meg, hívja szakértő csapatunkat és gépparkunk, képzett, gyakorlott embereink profi segítséget kínálnak.

A zöldterület gondozás Pest megy egész területén elérhető szolgáltatásunk. A feladatot mindig ingyenes helyszíni felméréssel kezdjük, majd részletesen informáljuk Önt a szükséges időtartamról, részfeladatokról, eszköz és anyagigényrőlmajd. Ön ajánlatunkkal és a megbeszélt határidőkkel mindig magabiztosan számolhat. Kérjen profi segítséget a zöldterület gondozás elvégzésére és élvezze széleskörű szolgáltatásaink nyújtotta gördülékeny haladást!

Kapcsolódó bejegyzéseink

fabontás alpintechnikával

Fabontás alpintechnikával – Részletezzük, mi is ez!

A fabontás alpintechnikával egy speciális fakivágási technika, amelyet nehezen megközelíthető vagy veszélyes helyeken alkalmaznak. Ennek során alpintechnikai eszközökkel, például kötelekkel és hevederekkel biztosítják a munkások