Átfogó tavaszi zöldterület gondozás

Bejegyzés megosztása

A tavaszi zöldterület gondozás, amennyiben elég átfogó, felkészíti a kertet, parkot a megújulásra és megalapozza egészen őszig az egészséges növekedést és esztétikus állapotokat. Az elhanyagolt kertek szomorú látványt nyújtanak, és sok fejtörést okozhatnak tulajdonosainak, sok esetben a szomszédoknak is. Azonban a megfelelően rendbe tett zöldek mindenkinek örömöt kínálnak. Minőségi szolgáltatást, a kertek, parkok és egyéb zöldterületek rendbetételért keressen minket a megadott elérhetőségeink egyikén és nem fog csalódni a végeredményben.

Mit takar a tavaszi zöldterület gondozás?

tavaszi_zoldterulet_gondozas

A tavaszi zöldterület gondozás összetett munka és különböző típusú zöldek (park, kert, díszkert, udvar) esetén különböző feladatokból ál. Az egyszerű, füves területeknél a fűkaszálás, az elhalt pázsit pótlása, talajszellőztetés lehet a fő irányvonal, míg a virágos növényekkel tarkított helyeken a virágok gondozása, pótlás, ültetése is hozzáadódik. A virágokkal kapcsolatban számos teendő merülhet föl, melyek mindig az adott esetre vonatkoznak, tehát egyedi megoldásokat kívánnak. Ha fák, gyümölcsös is található egy zöldterületen, akkor bizony a munka nagymértékben megsokasodik, mivel a koratavaszi időszakban kell a fákat metszeni, ápolni és felkészíteni az aktív időszakra. Ez a fák típusától, állapotától és mennyiségétől függően kicsivel több vagy nagyságrendekkel nagyobb munkát jelenthet, mint mondjuk néhány hektárnyi terület fűkaszálása, gyomirtása vagy bozótirtása.

A tavaszi zöldterület gondozás szolgáltatásunk megrendelésekor részletesen átbeszéljük, mire van szükség. Nagyobb területek esetén helyszíni felmérést végzünk és tapasztalt, képzett kollégáink pontos képet kapnak és adnak arról, milyen munkálatok kell elvégezni.

Tavaszi munkálatok minőségi garanciával

Ha már megbíz egy céget az ön számára fontos feladatok elvégzésével, bizonyosodjon meg arról, hogy megbízható csapatot választ. Nekünk bőven akad referencia. Például több energiaszolgáltatóval is dolgoztunk már együtt, mikor a magasfeszültségű vezetékek miatt szükségessé vált a precíz és színvonalas gallyazás. Ezen kívül az átlagnál jóval magasabb felelősségbiztosítással rendelkezünk, mely nem kevesebb, mint 50 millió forintra rúg.

Cégünk hosszú évek tapasztalatával áll neki bárminemű zöldterületgondozási feladatnak és természetesen képzett szakemberekkel dolgozunk. Korszerű és minden szükséges eszközt felvonultató gépparkunk mindenféle feladat elvégzését biztosítja, ahogy minőségi szerszámaink hosszú sora is. Ezen kívül rendelkezünk olyan gépekkel, melyekkel a zöldterület gondozás mellé kiegészítő szolgáltatásokat is tudunk kínálni. Több céggel együttműködve daruzás, fák kiemelése, elszállítása és akár tereprendezé és földmunka is megoldható. Mindez részletes egyeztetés után, melynek során folyamatosan igyekszünk az esetleges egyedi igényeknek megfelelő, a különleges és szokatlan körülményekhez igazodó megoldásokat megtalálni.

Ha tavaszi zöldterület gondozás a feladat, hívjon minket, egyeztessünk időpontot! Felmérjük a helyet és színvonalas szolgáltatásunkkal olyan eredményt kínálunk, amivel biztosan meg lesz elégedve!

Kapcsolódó bejegyzéseink

fabontás alpintechnikával

Fabontás alpintechnikával – Részletezzük, mi is ez!

A fabontás alpintechnikával egy speciális fakivágási technika, amelyet nehezen megközelíthető vagy veszélyes helyeken alkalmaznak. Ennek során alpintechnikai eszközökkel, például kötelekkel és hevederekkel biztosítják a munkások